At lære det hele her i livet

At lære det hele her i livet

Vi gør rigtig meget ud af at lære vores børn, at det er vigtigt at børste tænder. Vi hjælper dem, men ed skal også have lov til at prøve selv, lige som de skal med så meget andet her i tilværelsen. De er ikke nødvendigvis gode til det hele, men det bliver de, og der er ikke noget bedre end børn, der føler sig store, fordi de kan selv.

Det koster tid, men det er det hele værd

Alle, der har eller har haft små børn, ved, at det koster en masse tid. Dejlig tid sammen med dem, og derfor er det vigtigt for os, at vi giver os tiden til netop det. Men med alt det, de skal lære, vil vi også gerne have, at det er gode ting, de lærer det med. For eksempel skal en børnetandbørste være blød, så de ikke skader sig selv.

Men da de slikker mindst lige så meget på dem og bider i dem, så er jeg ikke så begejstret for, at de får dem i plastik. Med at det, der kan være af skadelige ting i plastik, så vil jeg gå langt for at sikre, at børnene ikke udsættes for alt for meget af den slags i deres hverdag.

En bæredygtig tandbørste til de mindste

Der findes et mærke, der hedder Suztain, der blandt andet laver tandbørster af bambus. Både til børn og voksne. Der sker intet, når børnene bruger dem, de er små og til børnehænder, og de ligger rigtig godt i hånden.

Jeg har fundet dem på nettet. Det er generelt stedet at kigge, når du skal finde det helt rigtige. Der er alle de varer, jeg ikke kan finde andre steder, og priserne er også rigtig gode, så jeg kan få alt det, jeg gerne vil have, uden jeg skal bruge for mange penge.