Der skal være styr på sikkerheden

Der skal være styr på sikkerheden

Der er alt for mange indbrud, desværre også der, hvor vi bor, og jeg vil gøre rigtig meget for at sikre, at det ikke sker hos os. Ja, mange ting kan erstattes, men ikke alt. Det værste er nok det, at fremmede mennesker roder alle ens ting igennem og bare tager for sig af det, de kan sælge til højestbydende derude. Derfor skulle hjemmet sikres efter alle kunstens regler.

Jeg kiggede på alle tænkelige muligheder på markedet

Alt fra låsesystemer og alarmer, har jeg kigget på. Ekstra gode låse er et skridt på vejen, men jeg tænker stadig, at vil du ind, så kommer du det også. De vil derfor kun sikre et hjem så langt. En alarm vil sikre, at der ikke er så god tid, inden de skal ud igen, men det er heller ikke i sig selv nok. Et par minutter giver alligevel et udbytte for dem og en ubehagelig overraskelse for os, når vi ser det.

Derfor ville jeg have noget, der var ekstra præventivt sammen med låsene, og her faldt valget på videoovervågning. Det er en rigtig god måde at vise, at her er der styr på det, og her vil alt blive gemt. Jeg mener, det kan hjælpe til at holde de ubudne gæster væk, og det vil give mig tryghed på vegne af hele familien.

Det er bare dyrt med videoovervågning

Indtil jeg fandt ud af, at hvis du sætter det op selv, så er priserne så meget mere menneskelige. Med den rette rådgivning, så vidste jeg både hvordan, hvor mange kameraer der var nødvendigt, og præcis hvor de skulle sidde. Det kalder jeg service.

På ganske få dage fik vi leveret det hele, og så kunne jeg hygge med at sætte det hele op. Der har allerede været flere naboer forbi, så jeg tænker, der ikke går længe, inden de også har videoovervågning hos dem.