Du kan få billeder, der dæmper lyden

Du kan få billeder, der dæmper lyden

Jeg har altid været helt vild med den store entre, der er i vores hus. Den er så stor, at det er mere rigtigt at kalde den for en hall, og det giver en meget charmende indgang til resten af huset. Det er desværre den type af rum, hvor der ikke kan komme for mange møbler ind, og det gør, at den runger en del.

Jeg ville gerne skrue ned for lyden

Men møbler var ikke en løsning, og et tæppe på gulvet ville alt for hurtigt blive snavset, slidt og nusset af alle de sko og støvler, der kommer forbi dagligt. Det var derfor heller ikke en løsning, jeg kunne være interesseret i. Jeg kunne heller ikke se, hvordan væggene kunne isoleres yderligere, uden det ville være ødelæggende for rummet og få det til at se mærkeligt og skævt ud.

Der skulle derfor tænkes ud af boksen, og her er internettet en rigtig god mulighed. Jeg brugte derfor lidt tid på at søge efter muligheder, og her fandt jeg noget, der hed akustik billeder. Jeg valgte at ringe til dem for at høre nærmere, for jeg kendte slet ikke dette koncept, og jeg vidste derfor ikke, om det kunne bruges hjemme hos os.

En verden af muligheder

Ikke kun var det en mulighed selv i et privat hjem og i et rum som vores entre, jeg kunne samtidig selv vælge motiverne. Der var jeg solgt, og prisen på dette gjorde mig bestemt ikke mindre interesseret.

Jeg fandt derfor nogle gode billeder af familien, for de ville se helt naturlige ud, når de hang på væggene, og dem sendte jeg til dem, mens jeg håbede, at de kvalitetsmæssigt var gode nok.

Jeg sikrede mig, at baggrunden på dem alle sammen kunne få samme grå nuance, så der kom en smuk helhed i rummet, og det var ikke noget problem. Og nu hører man ikke lyden af fødder eller stemmer længere.