Du kan i det mindste blive kompenseret, når dit fly er forsinket

Du kan i det mindste blive kompenseret, når dit fly er forsinket

Det var mere end bare frustrerende, da jeg dukkede op i lufthaven på vej for at besøge en veninde, der læste i udlandet. Vi havde længe planlagt, at jeg skulle komme på besøg, så vi kunne bruge flere dage sammen og glemme alt om studier og de kommende eksaminer. Men flyet var forsinket, og så stod jeg der.

Bliv kompenseret, når den slags sker

Jeg skrev selvfølgelig til hende med det samme, så hun ikke i utide tog ud til lufthavnen for at hente mig. Hun svarede hurtigt, og hun anbefalede mig samtidig at bruge et firma, der hedder skyhelp, hvor jeg kunne søge om en kompensation i forbindelse med forsinkelsen.

Da jeg alligevel bare sad og ventede, kunne jeg lige så godt undersøge mine muligheder. Det viste sig at være ret nemt at søge om kompensation, så det valgte jeg at gøre med det samme.

De ville svare inden for 24 timer, så det var endnu mere imponerende. Jeg havde forestillet mig, at den slags ville være lidt af et tovtrækkeri, der ville vare i evigheder, og at jeg nærmeste ville glemme det hele, inden jeg fik svar.

Jeg fik min kompensation

Men ganske rigtigt, inden der var gået et døgn, så havde jeg en kompensation, der kom ind på min konto. Jeg var meget imponeret over deres service og det, de kunne i det firma. Men jeg klager ikke, for de ekstra kroner og ører kan række langt, når man er studerende. Selvom en pæn del af dem gik til lidt ekstra luksus sammen med min veninde.

Det er penge, jeg ikke havde forventet at se, nu biletten jo var betalt, så derfor er det ekstra skønt at have lidt ekstra. Da gebyrerne for deres service er meget lav, så er det også en meget stor del af denne kompensation, som du får udbetalt.