Et godt råd fra en læsehest

Et godt råd fra en læsehest

Jeg har altid været meget skeptisk overfor e-bøger. Jeg tror, det er, fordi jeg til daglig arbejder på kontor, hvor jeg sidder foran en skærm hele dagen, og derfor kunne jeg ikke overskue at skulle hjem og sidde foran endnu en skærm. Men jeg måtte også erkende, at jeg ikke havde tid til at komme ofte nok på biblioteket, og jeg læser ofte kun en bog en enkelt gang, så derfor synes jeg også, at det er spild af penge at gå ud og købe bøger hele tiden. 

Min datter anbefalede mig derfor at prøve at købe en Kindle. Hun havde set en udsendelse i morgen-TV omkring kindle, og hun syntes, det lignede noget, som kunne være noget for mig. I starten skulle der dog lidt overtagelse til, men så snakkede jeg med min veninde, som havde været ude at investere i en Kindle, og hun var meget begejstret. Derfor blev jeg overbevist om, at det sikkert er sådan en, jeg blev nødt til at investere i.

En anbefaling værdig 

Så jeg vil helt klart anbefale at investere i en Kindle. På min Kindle har jeg et abonnement på Politikenbooks, hvor jeg kan læse alle de e-bøger, jeg vil. Det er supersmart for sådan en bogorm som mig. Jeg kan nemt nå at læse 5 bøger på en måned, og derfor er det smart, at jeg hele tiden kan gå ind og finde nye bøger. 

Min favoritgenre er helt klart krimier, men efter jeg har fået Politikenbooks-abonnement, er jeg begyndt at læse biografier. Jeg har blandt andet lige læst Michelle Obama’s nye selvbiografi. Den ville jeg nok aldrig have læst, hvis jeg skulle ud at investere i den, fordi jeg ikke var sikker på, at den var noget for mig. Men nu har jeg også fået øjnene op for andre bøger end krimier.