Få styr på sommerens skomode til herrer

Få styr på sommerens skomode til herrer

Er du på udkig efter de helt rigtige sko, som kan sætte prikken over i’et på din sommergarderobe? Det danske sommervejr kan være uforudsigeligt og byder ikke altid på høj sol og 25 graders varme. Derfor kan det være svært at finde det helt rigtige fodtøj til sommerens fester, arrangementer og ferier, da dette skal kunne matche både det danske, ustadige sommervejr, men også det udenlandske sommervejr.

 

De klassiske hvide sneakers

Der er ikke noget som et par klassiske, hvide sneakers. Foruden et smart og sporty udseende, passer de hvide sneakers perfekt til de varme sommerdage. De hvide sneakers kan altid styles med et par jeans eller shorts, som vil få dig til at fremstå afslappet, men også smart og stilet. Dog er de hvide sneakers ikke egnet til skovture eller ferier. Sydens tørre jord vil gøre dine hvide sneakers støvede på nul komma fem, og ligeså vil de danske skoves fugtige bund. Derudover passer de hvide sneakers ikke så godt til et par habitbukser, så hvis du skal til konfirmation, bryllup eller andre festlige sommerarrangementer, bør du iføre dig en anden og mere formel herresko.

 

De korte snøresko

Hvis du skal til et sommerarrangement, hvor du skal fremstå fin og velstrøjet, skal skoen matche denne stil. Til dette formål er den korte snøresko i lædermateriale helt perfekt. Disse sko fås i alle designs og varianter, samt mange forskellige læderfarver. Lige nu er det moderne med brunt læder, hvor sort læder med sin tidløse facon ligeledes er at finde på catwalken. Denne sko passer perfekt til festlige arrangementer, men kan ligeledes bruges som hverdagssko, hvor den vil passe perfekt til et par habitbukser, men også til mørke jeans.

 

Find inspiration på bloggen

Ønsker du at læse mere om skomoden til herrer denne sommer? Det er altid vigtigt at holde sig opdateret på skomoden, da de helt rigtige sko tilfører prikken over i’et til din sommergarderobe. Ved at klikke her linkes du til en blog, hvor du kan finde modeartikler, som blandt andet omhandler Rieker sko. Rieker er det skomærke til herrer, som lægger stor vægt på kvalitet og design. Med Rieker sko vil du opleve, at dine fødder tilpasser sig skoens facon, så du kan bruge skoen hele dagen og aftenen uden at opleve smerter i fødderne. Derudover kan du på bloggen finde et stort udvalg af modeartikler, som guider dig igennem tidens skomode.