Jeg mistede næsten alt

Jeg mistede næsten alt

Jeg har sammen med min bror nu flere gange kastet mig ud i at spille på forskellige former for sport, men det greb pludselig om sig, og inden jeg overhovedet fik set mig om, så havde vi spillet alle vores penge op, og det firma, som vi havde startet, var vi ved at have drænet for likviditet på grund af vores misbrug.

Det kræver indsigt og hjælp

Vi stod i den situation, at vi var på afgrundens rand, da vi besluttede os til, at vi skulle stoppe, men det krævede hjælp, og det skulle ske nu.

Vi undersøgte, hvad der kunne hjælpe, og hvad vi skulle gøre, og vi fandt en klinik, som havde psykoterapi, som havde rigtig gode resultater med at behandle tosser som os, som havde bragt os i en situation, hvor det så sort ud. 

Vi ringede med et samme, og der var ingen tøven fra klinikken, vi blev taget seriøst, og vi følte, vi allerede fra starten af var på sikker grund, og vi bevægede os den rigtige vej.

En lang, men god proces

Vi har været en lang process igennem for at lande på fødderne igen begge to og for at få vores firma på ret køl, men terapeuterne har guidet os hele vejen, vi har hele tiden følt, at vi fik de redskaber, som vi skulle bruge, og at vi fik alt de, som vi havde brug for, af terapi, for igen at kunne leve normale liv.

Så hvis der er nogen der som os som står i en situation, hvor de er ude, hvor de ikke kan bunde, så ved vi godt, hvem vi mener, de skal henvende sig hos, nemlig dem som som gav os alt det, vi skulle bruge for at komme ud over det. Udover terapien og redskaberne så er deres priser gode, de tager ikke en formue for at skulle hjælpe, for det er rimelige priser og gode terapeuter.