Med hjem fra ferien

Med hjem fra ferien

Som regel så er det souvenirs, billeder og minder, som du har med hjem fra ferien, men sidste år fik jeg noget helt andet med hjem, for i min taske havde jeg pakket mange pakker med den røde te, også kaldet rooibos. Jeg var faldet for den og ville ikke undvære den, når jeg engang var kommet hjem i lille Danmark.

At finde den herhjemme

Men min te fik dog hurtigt ben at gå på, og jeg har i flere måneder ledt efter et sted, hvor jeg kan købe min te i en god kvalitet, som ikke koster en formue.

Jeg havde prøvet forskellige danske leverandører, men ingen af dem levede op til det, som jeg mente, de burde. Men så faldt jeg ved et tilfælde over en hjemmeside, https://www.carstensens-tehandel.dk/te-the/rooibos.html, som havde ikke kun den te, som jeg ledte efter til en rigtig god pris, men også havde et enormt udvalg af andre sorter af te og en masse tilbehør, som du kunne bruge til at brygge den perfekte kop te.

Priserne virkede dog som om de slet ikke stod mål med alt andet, så jeg måtte snakke med deres kundeservice for at sikre mig, det var korrekt, og det ikke var uden moms eller andet.

De kender deres te

Jeg var dog helt sikker efter min snak med kundeservice, og jeg placerede en ordre, så snart jeg havde lagt røret på, og så var der kun at vente. Jeg blev dog noget overrasket, da jeg allerede efter weekenden fik leveret min te, og da jeg smagte på den, så var jeg endnu mere overrasket, for den smagte som den, jeg kendte så godt.

Jeg har siden anbefalet den side til alle, som vil høre på det, og jeg har ikke handlet andre steder, når jeg skulle handle te. Jeg er dog stadig forundret over, at der er så god kvalitet og service, og det ikke koster mig mere.