Øens Blikkenslagermester - vi leverer kvalitets VVS-løsninger til branchens bedste priser

Øens Blikkenslagermester – vi leverer kvalitets VVS-løsninger til branchens bedste priser

Velkommen til Øens Blikkenslagermester – vi leverer kvalitets VVS-løsninger til branchens bedste priser.

Vi er til for dig

Øens Blikkenslagermester er et stærkt hold, som består af branchens mest professionelle og passionerede blikkenslager og rørsmede. Vi ved, at en blikkenslager ikke bare er en håndværker. Nej, en god blikkenslager er nemlig også lig med tryghed for dig.

Hos Øens Blikkenslagermester er vi blandt andet specialister inden for følgende områder:

– Varme

– Ventilation

– Sanitet

Vi har mange års erfaring i at levere mange forskellige VVS-løsninger, og vi leverer blandt andet løsninger til følgende kundetyper:

– Private hjem

– Boligforeninger

– Virksomheder

Vi går ekstremt meget op i at udføre det bedste håndværk hver gang. Det betyder, at hvis du hyrer os til en opgave, så er din bolig fremtidssikret på den allerbedste måde.

Fang os over hele Sjælland 

Vi leverer VVS-løsninger over hele Sjælland. Så uanset om du bor i Gilleleje eller i Rødby, så er vi den helt rigtige VVS-virksomhed for dig.

Gode tilbud

Udover at vi leverer kvalitetsløsninger inden for VVS, så har vi hos Øens Blikkenslagermester også løbende kampagner, hvor du kan spare en masse penge på forskellige produkter. Derfor opfordrer vi vores kunder til at holde øje med vores hjemmeside.

Vi har i øjeblikket en lang række tilbud på kvalitetstoiletter fra virksomheden Ifö, som er et af nordens mest førende producenter på området. Du kan derfor gøre et exceptionelt godt køb.

Lad os få en snak

Tøv ikke med at ringe til os!

Uanset om du har en VVS-opgave, som vi skal løses, at du leder efter et godt tilbud på produkter eller at du blot har spørgsmål til vores VVS-ydelser, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os allerede idag 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Telefon: +45 50 73 62 49

E-mail: kontakt@oeens-blikkenslager.dk

Som en ekstra service har vi valgt at have åbent alle ugens dage.

Mandag – Søndag: 07.00 – 18.00