Olien over dem alle

Olien over dem alle

Måske har du hørt om pebermynteolie før, eller måske har du ikke. Uanset bør netop denne olie være en helt essentiel del af dit sortiment af æteriske olier derhjemme. Denne pebermynteolie kan nemlig det hele – og det er uanset, om du lider af tilbagevende bihulebetændelse, hovedpine eller forstoppelse. Du finder eksempelvis olien på https://www.veracura.com/shop/ren-japansk-pebermynteolie-506p.html.   

I nogle tilfælde kan det være fornuftigt at indtage nogle få dråber af olien, som er blevet dryppet i et lunkent glas vand. Andre gange er det huden, der har brug for lidt af olien. Vær dog opmærksom på, at du kun behøver meget lidt ad gangen, når du drikker det eller drypper det direkte på huden – få dråber er ofte nok. Det skyldes, at ren pebermynteolie er meget skrap, og det kan være lidt hårdt for huden, hvis du bruger for meget.

Har du ofte luft i maven, forstoppelse eller generelt fordøjelsesbesvær, kan det være en stor hjælp at bruge denne olie, og her er det nok blot at drikke en enkelt dråbe i et glas vand dagligt. Det siges desuden at lindre symptomer ved irritabel tyktarm. Er det i stedet næsen eller bihulerne, der driller, kan du blot dryppe et par dråber olie i brusebadet, når du tager dig et dejligt varmt bad. På den måde indånder du den fantastiske olie, der langsomt opløser slim og bakterier i dine luftveje.     

 

 

Skal du ud og anskaffe dig en pebermynteolie, vil vi gerne anbefale, at du finder en så naturlig olie som muligt. Der er rigtig mange producenter derude, som forsøger at sælge dig en masse forskellige olier, der i virkeligheden består af en masse farlig kemi. Derudover kan der også være tilsat både farvestoffer og parfume, som helt sikkert heller ikke er godt for dig. Det allerbedste er at gå efter den helt rene pebermynteolie.