Smukke, hvide døre

Smukke, hvide døre

Vi har heldigvis været helt enige om, at vores hjem skal holdes i lette og lyse farver. Der ska ikke være for mange ting og møbler, for det lette præg skal gå igennem alle steder. I vindueskarmene skal der være grønt og liv til at bryde alt det andet. Døre og karme skal alle være hvide, køkken og bad lige så. For mig er det mit drømmehjem, og der manglede ikke særligt meget, før vi var der.

Franske døre mellem stuerne

Der er en smuk og stor åbning mellem vores to stuer. Men vi vil begge gerne have muligheden for at kunne lukke dørene. Det giver alle mulighed for privatliv, lige som vi kan åbne op, når der er gæster eller brug for samhørighed. Derfor var vi på udkig efter nogle døre, der ville passe til vores stil. Det skal være gennemført og passe til huset i øvrigt.

Vi går begge op i kvalitet, og alt i huset er renoveret med det for øje. For det første er det pænere, for det andet, så er det bare noget der holder mere end bare vores levetid. Jeg vil gerne have, at det er flot nu, men også at det er flot, når jeg en dag skal på pension. Der var derfor heller ingen tvivl, da vi så de smukke døre hos https://www.melholt.nu/dore/dobbelt-dore.html.

De passer perfekt

Det her sted er nemlig helt perfekt, for her kan du få lige de døre, der passer præcis til dit behov. Døre, der åbner den rette vej, og som passer til væggene og karmene, du har. Det er den slags detaljer, jeg går rigtig højt op i, og de leverede til perfektion.

Løsningen er nemlig bare smuk, og de døre passer til stilen, til huset og til os. Jeg er så glad for, vi valgte at handle hos dem, der kan deres kram.