Sofa til gildestuen

Sofa til gildestuen

Vi har et perfekt, stort og tørt værelse i kælderen, som andre nok ville bruge som gildestue. Der, hvor man placerer et langbord og en bar, men det var ikke det, vi havde i tankerne. Det skal nemlig være et spille- og hyggerum, hvor der er fokus på en anden slags samvær og sjov. En stor skærm til forskellige spillekonsoller og film og en flyder af en sofa, så alle kan deltage, inklusiv gæster.

Stor, blød og lækker

Som sagt er det et rigtig stort rum, og det ville kræve lidt af en sofa. Samtidig skulle den have masser af puder og komfort. I øvrigt syntes jeg ikke, at min tid lige var til at rende rundt og kigge på og prøvesidde så mange sofaer, at det gjorde noget. Så ville jeg bare være endnu en af de mænd, der bliver slæbt rundt alle steder af deres koner, og det kommer der ikke altid noget godt ud af.

Heldigvis har kloge mennesker sikret husfreden ved at give os gode hjemmesider med møbler som nicehome.dk. Jeg gik min kone lidt i bedene her og valgte at tage et kig på deres blog sammen med hende. Det er meget sjovere at læse blogs sammen og kigge på hjemmesider, for her kan vi snakke om helt de samme ting omkring kommende møbler, men jeg slipper for selve den fysiske forretning, som bare ikke er mig.

Med en blog kan vi samtidig høre, hvad andre mener om de forskellige ting, og det giver den indsigt, der giver samme følelse som at rende rundt og prøve det hele.

Vi fandt sofaen uden problemer

Det tog ingen tid. Det var bare at kigge og læse og i løbet af en aften, så havde vi udvalgt og bestilt en service. Det hele i ro og mag i stuen i selskab med en flaske god vin, og inden jeg fik set mig om, så havde gildesalen præmiere som gamingrum, som ungerne nu kalder det. Det er også sjovere end en gildesal, for dette er et rum, der bliver brugt så meget mere, end kun når der kommer rigtig mange gæster.

Det var det helt rigtige valg, og den sofa er bare perfekt til formålet. Der bliver holdt Champions League aftener, filmmaraton, spilledage, børnefødselsdage og alt muligt andet. Det er blevet til vores aktivitetsstue, og det er skønt, at vi kan have den anden stue for os selv, når børnene har venner på besøg. Ja, vi er nu de mest populære at besøge for børnenes venner.