Start dagen på den sunde måde

Start dagen på den sunde måde

Morgenen er mange gange med til at definere, hvorvidt en dag bliver god eller dårlig. Starter morgenen godt ud, giver det forudsætninger for en god dag. Starter den til gengæld dårligt ud, er der større chance for, at dagen bliver dårligere. Derfor er det utrolig vigtigt, at du gør dit for at få så god en morgen som muligt.

Gode ritualer

Når du skal starte dagen godt, handler det om at have nogle gode ritualer. Det vil sige, at du finder en god rytme, der gør, at du kommer så let og godt igennem morgenen som muligt, så du kan få så god en dag, som det er muligt. Det er helt op til dig selv at finde en rytme, der passer dig. Dog er det et godt råd at forsøge at inkludere motion i morgenrutinen. Tag en kort løbetur – det behøver ikke at være langt – cykel en tur, gå lidt, dyrk yoga eller forsøg dig med noget helt femte. Hvis du er aktiv fra morgenstunden af og gør det til en vane, vil du opleve meget mere energi og overskud i løbet af dagen.

Indtag de gode varer

Der er ingen tvivl om, at økologi er det sundeste valg, selvom det som regel er en lille smule dyre. Det er ikke kun sundt for dig som menneske, men det er også sundt for miljøet, eftersom produktionen ikke har inkluderet sprøjtemidler osv. Derfor er det en glimrende ide at indtage økologiske produkter, når du starter dagen. Det vil sige, at du bør vælge både økologiske føde- og drikkevarer.

Sørg for at spise et solidt morgenmåltid, og vil du sætte gang i kroppen, så er te en glimrende ide. Find økologisk te på https://chinateahouse.eu/oekologisk-te-41/. Når du spiser og drikker det rigtige allerede fra starten af dagen, vil du opleve, at din krop har det meget bedre i løbet af dagen.