Tedrikkerens paradis

Tedrikkerens paradis

Jeg er nået den alder, hvor jeg ikke længere kan drikke kaffe i de mængder, som jeg kunne tidligere, men det gav mig så en rigtig god mulighed for at dykke ned i teens verden, og det har vist sig at være en stor verden med utallige smage og med så mange tesorter, at jeg var mere end almindeligt forvirret efter et par dage. Jeg kastede mig dog ud i den, og jeg fik hos en veninde en kop te, som er den bedste kop te, jeg havde fået til dato.

Lækker te online

Jeg blev nødt til at spørge, hvor hun da havde fået den fantastiske te fra, for jeg frygtede, det var en, som deres datter havde sendt fra udlandet. Men det var det ikke, det var en, som hun havde fundet på en dansk hjemmeside, men det var dog en, som hun havde smagt hos sin datter i Beijing.

Jeg fik navnet på hjemmesiden og gik ind på den senere samme aften, da jeg var kommet hjem. Hvis jeg troede, jeg kendte noget til te og tesorter før, så kunne jeg godt tro om igen, for denne gang var der så mange, at jeg mistede overblikket. Jeg skyndte mig ind på den sort, som min veninde havde serveret, og frygtede lidt den pris, som de ville have, men den var så lav, at jeg i begejstring bestilte to portioner.

Hurtig levering af god te

Jeg gik i spænding og ventede, og allerede efter et par arbejdsdage så kom min te. Jeg skyndte mig hjem med den og satte vandet over, kvaliteten var fantastisk, og det er til dato den bedste kop te, som jeg nogensinde har fået, og jeg har efterhånden prøvet nogle stykker. For det er skønt med kvalitet til en god pris og leveret til døren som en del af deres udsøgte service.