Tre tips til en smartere indretning

Tre tips til en smartere indretning

Er du på vej til at rykke ind i et nyt hjem, så er der ikke længe til, at der står indretning på menuen. Og er du lidt på bar bund, kommer her tre simple råd, du kvit og frit kan bruge for at skabe stil og personlighed i det nye hjem – så læs endelig med.

Få billeder på væggen

Det er vigtigt, at du hurtigt får noget på væggene, da du ellers vil opleve, at din lejlighed meget hurtigt bliver utrolig kedelig. Det er ikke nok med dekorationer hist og her – ja, de hjælper, men personlighed og stil kommer i høj grad gennem billederne. Mange vælger at få et foto på lærred, og det kan du ligeledes og gøre. Det kan være et personligt billede med familien, eller måske bare et flot billede du har taget. Flere virksomheder står i hvert fald klar til at få dit foto på lærred, og det er med at udnytte i din indretning. 

Planter giver liv

Der er ingen grund til, at du skal gøre dit hjem til en urskov, men lidt planter og blomster klæder utrolig meget. Det medvirker til et bedre indeklima, ligesom det giver noget farve og kant, som du ikke ellers kan skabe. Derfor kan det varmt anbefales, at du får investeret i lidt blomster til det nye hjem

Nipsting er prikken over i’et

Det er ikke disse, der kommer i første række, da de ikke fylder meget i rummet, men når du skal sætte den famøse prik over i’et, skal det gøres her. Der findes et hav af nipsting på markedet, og dem skal du have nogle stykker af til at udfylde de små tomrum, ligesom de skal bruges til at skabe den personlighed, du drømmer om i det nye hjem.

Skal du til at flytte, så brug endelig disse råd.