Varme, stilfulde og perfekte

Varme, stilfulde og perfekte

Når det blæser og regner, så kræver det noget af tøj og fodtøj at holde på varmen og holde det hele tørt. Hvis man samtidig som jeg er lidt optaget af udseendet, så må det også gerne være rigtig pænt. Det skal også være i en god kvalitet oveni, og så er det for alvor, at det bliver besværligt og en udfordring.

Vælg gode mærker som Rieker

For mig betyder det rette mærke virkelig alt. Det er her, der er hele pakken, så jeg ikke skal tænke over at have skiftesko med på arbejde eller andre steder. Jeg vælger samtidig noget, der er lidt neutralt, for så står det perfekt til almindelige bukser og jeans oveni.

Men det gode her i tilværelsen har en tendens til at koste, så sko og støvler køber jeg selvfølgelig på nettet. Det er ikke kun billigere, det er også let. Alle kender jo deres størrelse, og så er det bare at vælge det, du kan lide og har brug for.

Jeg kigger kun på de sider, som har et stort udvalg af gode mærker til gode priser. Jeg kan nemt handle i den anden ende af landet uden at forlade min stue. Min bedste side har alle de gode mærker og de bedste priser. Jeg starter altid der, og det er som regel det eneste sted, jeg overhovedet behøver at kigge.

Mit nye motto

Efterhånden er mit svar til alt, at det kan du få billigere på nettet. Der er en god pointe i det, for ja, du kan få det meste billigere på nettet. Jeg handler de steder, jeg har tillid til, for det betyder lige så meget for mig, og det har jeg der, hvor jeg køber sko og støvler.

Nu kan det danske vejr vise sig fra alle sider. Jeg er forberedt ned til mindste detalje.