Vores fantastiske fødselsdagsfest

Vores fantastiske fødselsdagsfest

Vi havde inviteret familien og vores nærmeste venner på fødselsdagsmiddag. Det var en kæmpe succes, og det er der flere grunde til. Vores søde gæster var naturligvis med til at skabe hyggen, og vi bevarede da også det høje humør til langt ud på aftenen. Men vi havde tid til at være selskabelige, da vi ikke selv skulle stå for at tilberede al maden. Vi valgte nemlig den nemme løsning og fik leveret maden. Det var den bedste beslutning, og det bliver bestemt ikke den sidste gang, vi bestiller lækker mad udefra.

Vores vellykkede middag

Middagen var så veltilrettelagt, som den overhovedet kunne have været. Aldrig har jeg været vært for så godt et arrangement. Gæsterne var glade, og vi værter var lykkelige. Det spillede en stor rolle, at vi ikke selv skulle bruge tid og energi på at købe ind og tilberede maden. Vi havde nemlig valgt at få leveret mad ud af huset København. Og det er en løsning, vi har tænkt os at huske til næste gang, vi skal bespise så mange gæster.
Maden blev leveret varm, og det hele så lækkert ud. Vi tænkte, at det næsten måtte være for godt til at være sandt. Men da maden blev sat frem, meldte sulten sig straks hos alle vores gæster. Maden var af høj kvalitet.

Vi kunne tydeligt smage, at det var tilberedt med respekt for råvarerne og med omtanke for os, der skulle indtage maden. Maden blev nydt af børn såvel som voksne, og der var noget for enhver smag. Vi havde valgt at sammensætte vores egen buffet, hvilket var et godt valg. Det sikrede nemlig, at både kødelskere og vegetarer blev mætte. Derudover var prisen på vores lækre festmåltid også fantastisk. Det vil sige, at budgettet helt sikkert holder til, at vi kan invitere flere gæster med næste gang. Når man får leveret lækker, varm mad til tiden og kan sende gæsterne glade, mætte og trætte hjem, så kan man vist godt kalde det et røverkøb.